A halálból menekült meg a Barátok közt sztárja

műtét színész Várkonyi András Barátok közt sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán a véletlennek köszönheti Várkonyi András, hogy nem végzett vele egy szívroham. A Barátok közt Vili bácsijának szívbetegségét még időben észrevették, mielőtt tragédiát okozott volna.

Ahogy azt a Life.hu megírta, február elején orvosai életmentő műtétet hajtottak végre Várkonyi Andráson, aki csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem vittel el szívroham.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Létfontosságú szervének betegsége ugyanis bármikor tragédiához vezethetett volna. A színész maga vette észre, hogy már egy kisebb megterheléstől is azonnal oxigénhiány alakul ki nála, emiatt fordult azonnal orvoshoz. Az ország Vili bácsija ugyan már jobban van, de bevallotta, hogy nagyon megviselte a műtét.

"Elvihetett volna egy szívinfarktus is, ha nem veszik észre, hogy szükségem van erre a műtétre. Amennyire lehetett, szerettem volna megóvni a környezetemet, hogy a legkevésbé kelljen aggódniuk miattam. Ez egy óriási döntés volt, és aki azt mondja, hogy egy szívműtét az rutinműtét, annak nincs igaza" - mondta a Blikknek a lábadozó színész.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Rák betegsége miatt lett öngyilkos Kézdy Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-kezdy-gyorgy-magyar-szinesz-rakos-megbetegedese-miatt-lett-ongyilkos.htmlVilágsztárral randizik Berkes Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-berkes-oliver-a-the-voice-sztarja-justin-bieber-amerikai-sztarral.htmlKísérleteznek Ozzy Osbourne fiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-nemetorszagban-vesz-reszt-egy-ossejt-kezelesen-ozzy-osbourne-enekes-fia.htmlÚj életről álmodik az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-dolhai-attila-musical-szinesz-ha-nem-enekelne-legszivesebben-epitesz-lenne.htmlBereczki imázsrombolónak tartja Dopemanthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szinetar-dora-a-nagy-duett-enekesno-volt-ferje-szerint-dopeman.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.