Dopeman öltözteti a stylistot

TV2 A Nagy Duett Lakatos Márk rapper énekesnő celeb Bangó Margit sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem gondolta volna, hogy egyszer a stylistként dolgozó Lakatos Márk fog stílustanácsokat kérni. Nem is akárkitől, hanem egy ellenfelétől - tudta meg a Life.hu. 

Magyarország egyik legismertebb stylistja ráadásul nem akárkitől, hanem A Nagy Duett-beli ellenfelétől, Dopemantől kért segítséget.
A dolog külön pikantériája, hogy a rapper ellenfele, Majka legnagyobb slágeréhez, a Belehalok című dalhoz öltözteti fel Bangó Margitot és Lakatos Márkot, akik vasárnap ezzel a számmal állnak majd színpadra.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Mivel Bangó Margit és Lakatos Márk A Nagy Duett vasárnapi adásában rappelni fognak az én segítségemet kérték, ugyanis ebben én elég jó vagyok. Margit néni az éttermében nyáron három hónapon át munkát adott az öcsémnek, és ezalatt jól felhizlalták. Úgyhogy azt gondoltam, annyival tartozom, hogy most én segítek nekik a felkészülésben" - árulta el Dopeman Laci, aki nemcsak az öltözködésben, hanem a rappelésben is tanácsokkal látta el a Bangó-Lakatos párost.

Kérdés, hogy az öltözködési tanácsokkal együtt mennyire lesz sikeres a produkció, hiszen A Nagy Duett első adásából kiesett Pataky Attila-Görög Zita párosnak azért kellett elsőként távoznia a műsorból, mert dallamos nóta helyett rapszámot választottak.Vasárnap kiderül, hogy a Bangó-Lakatos duónak szerencsét hoz-e ez a stílus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.