betegség Papp Gergő TV2 műsorvezető A Nagy Duett Szulák Andi Aktív énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be van rezelve Papp Gergő Pimaszúr, aki betegen készül A Nagy Duett vasárnapi élő adására. Az Aktív műsorvezetője ráadásul a héten próbálni sem tudott rendesen, mert partnere, Szulák Andrea elfoglaltságai miatt nem tudtak elégszer találkozni - tudta meg a Life.hu.

Annak ellenére, hogy múlt héten Elvis dalával hatalmas sikert aratott, Papp Gergő Pimaszúr rettenetesen izgul A Nagy Duett e hét vasárnapi élő show-ja miatt. Nem is csoda, hiszen betegen készül a fellépésre.

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2


"Az egész családom 40 fokos lázzal küszködik. Szombaton a gyereknél kezdődött és mostanra már én is elkaptam. Elsősorban a torkom fáj, ami elég nagy baj" - árulta el az Aktív műsorvezetője, akit az is aggaszt, hogy nem tudott partnerével, Szulák Andreával eleget készülni a Super TV2-n futó showműsor e heti adására.

"Andinak előadásai voltak a héten, így nem volt alkalmunk próbálni. Ráadásul olyan hangnemben van a dal, ami nekem nagyon nem kényelmes és olaszul fogunk énekelni, ami nehezíti a helyzetet. Folyamatosan próbálom memorizálni a szöveget, de nem egyszerű. Van, hogy még éjszaka, álmomból felébredve is a szöveget tanulom. Bevallom őszintén, be vagyok tojva" - tette hozzá Pimaszúr.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és Most oldal!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.