színésznő plasztikai beavatkozás Jóban Rosszban égési sérülés baleset Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen gyó­gyul a Jóban Rosszban színésznőjének lába. Szorcsik H. Viki még nyár végén szenvedett harmadfokú égési sérüléseket, amikor főzés közben egy rossz mozdulattal magára rántotta a forró olajos serpenyőt.

Az orvosai már akkor leszögezték: legalább egy-másfél év lesz, mire begyógyulnak a hegek. "Szikével vágták ki a hólyagos sebeket, de még most is nedvedzenek és véreznek. Nagyon el voltam keseredve, mert úgy éreztem, sosem lesz vége ennek az egésznek. Mivel a lábamon lévő seb sokáig rossz állapotban volt, szóba sem jöhetett a bőrátültetés" - mesélt a Vasárnapi Blikknek pár hónappal ezelőtti állapotáról a színésznő.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kezelőorvosa szerint várhatóan csak helyreállító műtétek segítségével épülhet fel teljesen Viki, aki nagyon sok segítséget kapott a kollégáktól és barátoktól is. "Most már sokkal jobb a helyzet, fel tudok venni hosszabb nadrágot és nincsenek erős fájdalmaim sem. Rengeteg segítséget, ötletet és tippet kaptam arra, hogy hogyan gyógyulnak gyorsabban az égési sebek. Egy fehérjeitalnak és egy Kárász Robitól kapott kék kenőcsnek köszönhetem a viszonylag gyorsabb gyógyulást. De talán sosem múlnak majd el a sebeim" - tette hozzá Viki, aki jelenleg otthon van a kisbabájával, ezért nem kell aggódnia, hogy a baleset miatt hiányzik a munkahelyéről.

"Nyár végén lehet majd szó a plasztikai műtétről, de én nagyon bízom benne, hogy erre nem kerül sor. Egyrészt remélem, hogy idővel teljesen meggyógyul a lábam, másrészt pedig, ha nem tűnnek el a hegek teljesen, nem csinálok belőle nagy problémát. Ez a baleset már mindenképpen az életem része marad, hiszen egy egész évembe telik a gyógyulás" - mondta Viki.

Johnny Depp hasonmásával erősített az M1http://www.life.hu/szorakozz/20130217-johnny-depp-hasonmasaval-erositett-az-m1-a-dal-harmadik-elodontojeben.htmlMegszületett Hugh Grant második gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130216-titokban-megszuletett-hugh-grant-szinesz-masodik-gyermeke-egy-kisfiu.htmlLövöldözésbe keveredett és kirabolták Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lovoldozesbe-keveredett-es-kiraboltak-testorei-mexikoban-dj-voksan-viragot.htmlJennifer Love Hewitt dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.htmlKipakol Hugh Jackman feleségehttp://www.life.hu/szeress/20130216-elarulta-hugh-jackman-felesege-deborralee-furness-hogy-melyik-nemhez-vonzodik.htmlRettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.htmlKórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.htmlMilliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.htmlÖtödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.