Papp Gergő Pimaszúr TV2 A Nagy Duett énekesnő Szulák Andi Szulák Andrea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyasmire készül Szulák Andrea, amit még sosem láthattunk tőle. A színésznő teljesen ismeretlen területre evez - tudta meg a Life.hu.

Tőle teljesen szokatlanul és váratlanul fekete bőrruhát és acélbetétes bakancsot húz Szulák Andrea, aki A Nagy Duett színpadán Papp Gergő Pimaszúrral egy Bonanza Banzai slágerrel áll a színpadra.

"Ez a stílus a lehető legtávolabb esik tőlem, de mivel színésznő vagyok és ez a ruha és cipő illik a dalhoz, ezért természetes, hogy felveszem. Ez is egy szerep, ráadásul nagyon jól érezzük magunkat ebben a dalban, ami Gergő egyik kedvence" - árulta el Andi.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Nagy Duett párosa számára nagy előrelépés, hogy végre oldottan készülhetnek a vasárnapi show-ra, hiszen a munkakapcsolatuk egyáltalán nem indult könnyen. "Gergő eleinte nagyon feszült volt, talán túlzottan komolyan vette a feladatot. Nekem ez 100%-ig játék. A múlt héten ráadásul az elfoglaltságaim miatt nem is tudtunk eleget próbálni, ám ennek ellenére továbbszavazott minket a közönség. Mindezek segítettek abban, hogy erre a hétre és erre a dalra Gergő is felengedett. Most már jól megértjük egymást és könnyebben megy a közös munka is" - tette hozzá az énekesnő, akit az sem bántott, hogy a múlt héten a kiesés szélére jutottak.

"Nem feszengek amiatt, hogy hányan szavaznak ránk, egyszerűen próbálom kihozni magamból a maximumot. Tudjuk, hogy egyszer eljön a pillanat, hogy mennünk kell, de most már, hogy az első kettőből továbbjutottunk, megmutathattuk magunkat többféle stílusban, így egyre oldottabbak vagyunk. Remélem, hogy ez az e heti produkciónkból is kiderül majd" - bizakodott Andi.

Az, hogy e héten is bizalmat szavaz-e a Andreának és a tegnap 40 éves Papp Gergő-Pimasz úrnak, kiderül A Nagy Duett ma esti adásából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.