Keresztes Ildikó nagyon szereti új testrészét

X-Faktor plasztikai beavatkozás orrműtét mentor Keresztes Ildikó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már régóta gondolkodott a plasztikai műtéten, mivel volt az orrán egy porckinövés, ami már őt is zavarta. Másfél hónapja végre rászánta magát, és új orrot faragtak neki. Ildikó elégedett lett az eredménnyel és nagyon szereti új testrészét - árulta el a Life.hu riporterének.

A parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.htmlSzexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.htmlSzexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.htmlJanet Jackson titokban ment férjhezhttp://www.life.hu/szeress/20130226-janet-jackson-enekesno-harmadszor-is-ferjhez-ment-a-valasztott-gyerekkori.htmlMegmutatta kéthetes kisbabáját Imogen Thomashttp://www.life.hu/anyaskodj/20130226-megmutatta-kethetes-kisbabajat-egy-magazin-hasabjain-imogen-thomas-angol-modell.htmlLaptop és tévé előtt eszel? Az életeddel játszolhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130224-etkezes-laptop-elott-egeszsegtelen-benke-rita-termeszetgyogyasz-valaszol.htmlMagyar áldozata is van a luxori hőlégballon-balesetnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130226-magyar-aldozata-is-van-a-keddi-luxori-holegballonbalesetnek-most-mar.htmlJennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.htmlCserbenhagyta kollégáit Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-cserben-hagyta-kollegait-nem-ment.htmlA Voice versenyzője ápolja Keresztes Ildikó lelkéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20121209-keresztes-ildiko-enekesno-pszichologusa-a-voice-versenyzoje-berkes-gabi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.