Tóth Gabi X-Faktor mentor énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi válthatja a távozó Malek Miklóst az X-Faktor mentori székében. A vadóc énekesnő a hírek szerint már a részletekről egyeztet az RTL Klubbal.

Elképzelhető, hogy az X-Faktor negyedik szériájában egy nő ül majd Malek Miklós régi székébe. Nem más, mint Tóth Gabi, aki maga is egy tehetségkutatóban tűnt fel. Az énekesnő logikus választás lehet, hiszen több alkalommal is ő segített Maleknek mentorsegédként. Gabi - fiatal kora ellenére - nem érezné megoldhatatlan feladatnak a mentorságot.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Kiugranék a bőrömből, ha egyszer csak jönne az a telefon, amelyben felkérnek engem erre a feladatra. Hatalmas megtiszteltetés. És - bár még csak 25 éves vagyok - azt gondolom, képes lennék szembenézni vele, hiszen a korom ellenére már tíz éve dolgozom a szakmában" - mondta a Blikknek.

Az RTL Klub egyelőre se nem erősítette meg, se nem cáfolta a Tóth Gabi mentorságára vonatkozó hírt, hiszen a műsor még előkészítő fázisában tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.