Hajdú Péter megríkatta Dukai Reginát

TV2 Hal a tortán forgatás Dukai Regina sírás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán új évadának első csapatában szerepel Galambos Lajcsi, Dukai Regina és Hajdú Péter is. Az utóbbi két szereplőnek nem sikerült teljesen egymásra hangolódnia, Regina el is sírta magát Hajdú Péter miatt.

"Én egész héten azon voltam, hogy bebizonyítsam, ő (Hajdú Péter - a szerk.) nem egy rosszfej ember, mert nagyon sokan így gondolják, de sikerült az én napomon megríkatnia" - árulta el Regina a péntek reggeli SuperMokkában. Péter állítólag sok mindenbe belekötött, ami Reginának nem esett jól, és a kamerák mögött el is tört nála a mécses.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A SuperMokka másik vendége, Galambos Lajos állítólag nem is tudott erről a problémáról, így nem védte meg Reginát. Lajcsi csak azt nem értette, miért nem folytatódik a vacsora. Szerinte amúgy Hajdú Péter normális, csak nem tud normálisan viselkedni. Claudia kicsit viccesen hozzátette, hogy neki például új információ, hogy a Frizbi műsorvezetőjének egyáltalán vannak barátai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.