Letartóztatták a TV2 sztárját

TV2 színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kattant a bilincs a Bűnök és szerelmek sztárjának kezén, aki nem először került szembe a törvénnyel. Ezúttal csoportosan elkövetett rablás miatt kerülhet évekre rácsok mögé a TV2 napi sorozatának Serifjét alakító K. István.

Bilincsben vitték el K. Istvánt, a Bűnök és szerelmek szereplőjét. A Serifet alakító férfit egy bevásárlóközpontban kapták el a rendőrök és előzetesbe került.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Balról Serif, Zénó és Szöszi

K. István nem először kerül szembe a törvénnyel: lőszerrel és lőfegyverrel való visszaélés miatt éveket töltött börtönben, de elítélték már súlyos testi sértés és devizaügyek miatt is. Ezúttal csoportosan elkövetett rablás miatt kell felelnie - tudta meg a Bors.

Stohl András lesz az X-Faktor műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130301-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarja-lehet-az-xfaktor-musorvezetoje.htmlMillókat bukott a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-a-40-millios-jatszmaban-detar-eniko-es-kovacs-lazar-milliokat.htmlNem vette észre, hogy villantott a Megasztár egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cserpes-laura-nem-vette-eszre-hogy-villantott-a-dal-kozepdontojen.htmlNem plagizáltak: Radics Gigi tovább versenyezhethttp://www.life.hu/legykepben/20130228-plagiumgyanu-a-dalban-radics-gigi-tovabb-versenyezhet.htmlCipő kritikus fordulópont előtt állhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cipo-a-republic-egyuttes-frontembere-allapota-valtozas-elott-all-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.