Nyugalom zene dal értékelés kedély ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu újságírója utánajárt, hogy A Dal döntőbe jutott versenyzői pár nap elteltével mit gondolnak a meglepő eredményről, ByeAlex győzelméről.

Az Eurovízió szombati döntője után szinte divat lett támadni ByeAlexet és dalát. Mostanra kissé lecsitultak a kedélyek, már a legnagyobb közöségi portálon sem szidják folyamatosan az énekest.
Kállay Saunders András, a legnagyobb esélyesnek tartott versenyző elismerően szólt kollégája daláról. "Tudom, hogy sokan támadják ByeAlex dalát, pedig ez a dal Amerikában, angol szöveggel is sláger lenne, és ott is értékelnék az emberek. A zene nem arról szól, mennyire van a dal hangszerelve, vagy mennyire énekel valaki magas hangon, hanem hogy az érzelmekre hasson. Biztos vagyok abban, hogy akik szidják Alex dalát, azok is dúdolgatják, amikor meghallják" - kommentálta András.

Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

"Véleményem természetesen van az Eurovízió végeredményéről, de nem tisztem megítélni és megkérdőjelezni a közönség döntését. Arra számítottam, hogy benne leszek a négy között, akikre a közönség szavazhat. Azt gondolom, sokkal következetesebb lett volna, ha a döntőbe jutott nyolc ember közül választhatott volna a közönség, sajnálom, hogy nem így történt. Nagyon sok rajongói levelet és szeretetet kaptam a verseny alatt a közönségtől, és ez nekem óriási visszaigazolás volt a sok-sok éves munkámra. Megérte versenybe szállni" - mesélte Keresztes Ildikó.
Radics Gigi gratulált ByeAlexnek, és tiszteletben tartja a nézők döntését.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.