Hajós András TV2 műsorvezető Heti Hetes Friderikusz Sándor sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András otthagyta az RTL Klubot. A Heti hetes állandó szereplője ezután a TV2 csapatát erősíti majd.

Csatornát vált Hajós András. Friderikusz Sándor után ő is úgy döntött, hogy a TV2-höz igazol, épp ugyanabba a műsorba, amelynek Fridi lesz a műsorvezetője. Az ének iskolája című produkció gyermek-tehetségkutató lesz, amelyben a versenyzők nem esnek ki, hanem a nézők szeme láttára fejlődnek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hajós szívesen állt be tanárnak a versenyző gyerekek mellé. "Segítünk a gyerekeknek fejlődni egy bizonyos szintre, hogy megkapják azokat az alapokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy felnőttként is megállják a helyüket ezen a pályán. Egyébként valóban felvetődött a nevem mint műsorvezető, de sokkal jobban fogom élvezni a tanár bácsi szerepét, ez az, ami nekem való" - árulta el a Blikknek Hajós.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Drogügybe keveredett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-gaspar-laci-a-nagy-duett-sztarja-drogugyletbe-keveredett.htmlEgykori köztévést igazolt az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-teszari-nora-egykori-mtvas-es-somogyi-zoltan-vezeti-az-rtl.htmlMary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.htmlZokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.