műsorvezető gyerekek család ébresztés reggeli Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nóra, az  RTL Klub új reggeli magazinműsorának, a 8:08-nak bájos műsorvezetője kedvesen kijelentette, hogy családja átlagosan, szépen, nyugodtan él. Még akkor is, ha kicsit rendhagyó működésben.

Két kisgyermeke, a tízéves Zorka és a hatéves Dusán mellől rohan kora reggel a stúdióba Teszári Nóra, aki évekkel ezelőtt az MTV majd, a Duna TV kulturális műsorainak műsorvezetőjeként dolgozott. Egy átlagos családban ilyenkor ott van az édesapa, aki ébreszti a gyerekeket, és reggelit készít nekik.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Ez Nóráéknál is így zajlik, csakhogy gyermekei apja nem velük él, de odajön a kicsiket ébreszteni.
"A gyerekeimnek is fontos, hogy nyugodtan induljon a napjuk. A reggeli műsor ritmusa miatt viszont meg fog változni az életünk. A műsorvezetéssel járó öröm mellett a nagy szívfájdalmam az, hogy nem én keltem majd a szokásos dalocskával a gyermekeimet, és nem velem reggeliznek. Szerencsére édesanyám szinte a szomszédban lakik, és bár a gyerekek apukája nem velünk él, rá is számíthatok. De bizonyos napokon a bébiszitterünk segítségére is szükségünk lesz" - mesélte Nóra, akinek nem lesz idegen a reggeli műsor környezete.
"A volt férjem is tévés, ráadásul évekig a Reggeliben dolgozott rendezőként, azzal a csapattal, akikkel most én ébresztem a nézőket, úgyhogy régi ismerősök közé kerülök. A bioritmusomnak pedig sokkal jobban megfelel a reggeli kelés, mint a késő éjjelig tartó munka" - osztotta meg velünk Nóra, aki az elmúlt egy évben kissé eltávolodott a tévézéstől és kommunikációs vezetőként dolgozott.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Nem átlagos a családi élete az RTL új műsorvezetőjének( péntek)http://www.life.hu/legykepben/20130313-teszari-nora-az-rtl-klub-uj-reggeli-magazinmusoranak-a.htmlTóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.htmlLilu szereti, ha keményen fogjákhttp://www.life.hu/legykepben/20130312-lilut-a-szombat-esti-laz-musorvezetojet-proba-alatt-kemenyen-kellett.htmlGiccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.htmlBoros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"http://www.life.hu/legykepben/20130313-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komas-allapotat-boros-csaba.htmlKisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.