halál szívelégtelenség temetés kóma Republic Cipő Bódi László énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő pénteken temetik el a kistarcsai temetőben Bódi Lászlót, ismertebb nevén Cipőt. A Republic frontembere hétfő hajnalban hunyt el. 47 éves volt.

Március 22-én helyezik végső nyugalomra Cipőt a kistarcsai temetőben, ahol édesapja is nyugszik. A család és a zenekar tagjai szerda délután egyeztettek erről - írja a Blikk. Korábban arról volt szó, hogy március 15-én temetik el, mivel a Republic éveken keresztül, hagyományosan ezen a napon tartott koncertet. Erre az időpontra azonban nem sikerült megszervezni a szertartást.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az énekesnek február 15-én állt le a szíve, és bár újraélesztették, a majdnem 40 perces oxigénhiányos állapot miatt kómába került. A szervezete végül hétfő hajnalban adta fel a harcot, Cipő ekkor távozott az élők sorából.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.