Jön a hófúvás - ne üljetek kocsiba!

havazás hófúvás tilalom Magyar Közút Kht. autó vezetés közlekedési hír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hírünk van: ismét támad a tél. Holnap erős hófúvásra lehet számítani, ezért azt kérik, hogy senki ne induljon útnak az érintett országrészekben. Készüljetek fel!

Bár hivatalosan ma van a tavasz első napja, ez az időjárást nem érdekli. Holnap ismét ítéletidő lesz. Az előrejelzések szerint az északi és az északkeleti országrészben erős hófúvásokra kell készülni. A Magyar Közút ezért arra kéri az autósokat, hogy az érintett helyeken senki ne induljon útnak.

Forrás: MTI/Nagy Lajos
Forrás: MTI/Nagy Lajos

A társaság szóvivője azt mondta: a hótorlaszok megszüntetése rendkívül idő- és energiaigényes, és csak akkor tudnak eredményesek lenni, ha a havazás és a viharos széllökések befejeződnek - tudósít az MTI. Hozzátette: járműveik és dolgozóik 12 órás váltásban dolgoznak a következő napokban. Először a fő- és mellékutakat takarítják le. Reméljük, nem lesz akkora káosz, mint nemzeti ünnepünkön. Azért jobb, ha felkészültök minden eshetőségre!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.