vészjelzés áramkimaradás havazás elsőfok időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenhol elsőfokúra mérsékelte korábban kiadott, másodfokú figyelmeztetéseit az Országos Meteorológiai Szolgálat reggel. Közben a nagy szél áramkimaradásokat okoz.

Mérsékelték a vészjelzést. Korábban Borsod és Szabolcs megyére másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat a viharos szél és a hófúvás miatt. Most ezt elsőfokúra csökkentették.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Egy kutya sétál a hótorlaszon Hajdú-Bihar megyében

Az OMSZ friss adatai szerint ma Északkeleten és az ország középső részén akár 85 kilométer/órás lökések is lehetnek, de a szél estére lassan csillapodik. A viharos szél miatt most 13 megyében, valamint Budapesten van elsőfokú figyelmeztetés. Közben 3 keleti megyében okozott áramellátási problémát az erős szél. Az OKF szerint a legrosszabb a helyzet Szabolcsban, ahol 15 településen több mint 12 ezer helyen nincs áram. Akkora káosz azért nem várható, mint egy hete. De legyetek óvatosak!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Jön a hófúvás - ne üljetek kocsiba!http://www.life.hu/legykepben/20130321-holnap-eros-hofuvas-lesz-eszakon-es-eszakkeleten-senki-ne-induljon.htmlKatasztrófariadó - Tankokkal indulnak segítenihttp://www.life.hu/legykepben/20130315-katasztrofahelyzet-a-marciusi-havazas-miatt-tankokkal-kuzd-a-honvedseg.htmlHóhelyzet testközelből: "Teljesen egyedül vagyok"http://www.life.hu/gyogyulj/20130316-y-diagnozis-hohelyzet-testkozelbol-marcius-15en.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.