Nagymama lett Caroline monacói hercegnő

unoka gyermekáldás Caroline hercegség Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Caroline monacói hercegnő első unokája: a kisfiú nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. 

A kisfiú a hercegnő legidősebb fiának, Andrea Casiraghinak és jegyesének gyermekeként jött a világra. A palota közleménye szerint Caroline hercegnő végtelenül boldog első unokája érkezése miatt. A gyermek nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A közlemény szerint az újszülött és édesanyja is jól vannak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A hercegi udvar július elején közölte, hogy Andrea Casiraghi eljegyezte barátnőjét, Tatiana Santo Domingót. A pár még nem tűzte ki az esküvő időpontját. A kolumbiai milliárdos családból származó lány 2001-ben elhunyt nagyapja, Julio Mario Santo Domingo a világ második legnagyobb sörfőzdéjének, a SABMillernek volt a résztulajdonosa.

Forrás: MTI

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.