Rubint Réka TV2 Schobert Lara Az ének iskolája Schobert Norbert sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi kislánya, Lara is elindult a TV2 gyermek tehetséggondozójában - tudta meg a Life.hu.

Schobert Lara is jelentkezett a csatorna áprilisban induló Az ének iskolája című új produkciójába, amely egy egyedülálló, énekes-tehetséggondozó műsor lesz. Annak ellenére, hogy a kislány nem jutott be a műsorba, Norbi nagyon büszke a teljesítményére.

TV2 press
TV2 press

Az ének iskolája címmel áprilisban műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. "Az én kicsi lányom! Képzettség nélkül a TV2 válogatóján. 3500-ból a 40-be jutott, de kiejtették. Én nagyon büszke vagyok rá, megkértem, hogy soha ne adja fel az álmait!" - írta a legnagyobb közösségi oldalra, ahol Lara produkcióját is megosztotta a követőivel Norbi.

Nézd meg Lara produkcióját itt:

Rubint Réka azt is elárulta, hogy Lara ezután énektanárnál képzi majd a hangját. "A mi kis csillagunk:) A TV2 tehetségkutatóján 3500-ból bekerült a 40-be, de a végső csapatba nem. Minden képzettség nélkül énekelt itt, azóta már jár énekelni. Azt mondta, amikor megtudta, hogy nem került be a műsorba: 'Anya, én soha nem adom fel!' Annyira büszke vagyok RÁ!!!" - írta a követőinek Réka.

Az igazi családi szórakozást ígérő műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök-műsorvezető Friderikusz Sándor és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.
A TV2-t is megkérdeztük, hogy mit szólnak Schobert Lara indulásához, a csatorna azonban nem kívánja kommentálni a történteket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.