Sírva fakadt a színpadon Haumann Péter

Macskák színész sírás legenda Haumann Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haumann Pétert könnyekig meghatotta, amikor a Macskák 30 éves jubileumi előadásán állva tapsolva köszöntötte őt a közönség. A legendás színész a Life.hu-nak elárulta: ritka az ilyen pillanat az életében.

49 éve áll színpadon Haumann Péter, aki számos hihetetlen színházi és filmes sikerrel büszkélkedhet, mégis különösen jelentős az életében a Madách Színház Macskák című darabja, amelyben hosszú évekig alakította Tust, a kivénhedt színházi macskát.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a további fotókért!


"Az első pillanattól benne voltam a darabban és 313 előadást csináltam végig. Azért hagytam itt, mert kicsit belefáradtam, úgy éreztem, váltanom kell. Néztem más tájak felé és átmentem a régi Nemzetibe. Az egy rossz döntés volt, hamar el is pucoltam onnan" - emlékezett vissza őszintén Haumann, aki a Macskák 30 éves jubileumi előadásán ismét Tus szerepébe bújt. Az előadás végén a közönség őrjöngve, állva tapsolva köszöntötte Haumann Pétert, aki könnyek közt fogadta az ovációt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a további fotókért!


"Ezt nem ússza meg az ember szárazon: nincs mese, elpityeredtem. Szép pillanata egy színésznek, amikor így szereti a közönség. Vannak esték, amikor ezt nem nagyon érzem" - mondta kissé szomorúan. Azt is elárulta, hogy a régi, legendás gárdából ki hiányzik számára a leginkább. "A darab koreográfusa, Seregi László, aki egy eleven gondolkodású ember volt, alig ismételte önmagát, mindig tudott újat mondani, hihetetlen üzemanyagot adott. Olyan jó ember volt, amilyen már nagyon kevés van."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.