SuperTv2 színésznő SuperMokka Kovács Patrícia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan eltűnik a képernyőről a SuperMokka bájos műsorvezetője, aki egyre többet mutatott meg magából a képernyőn.

Kovács Patrícia első gyermekével terhes, ezért vesz hamarosan búcsút a nézőktől. Tévében ugyan még egy darabig láthatjuk, de a színpadtól már áprilisban búcsút vesz egy időre, hogy egy egészen új szerepben próbálja ki magát. Olvasd el az origo interjúját a színésznővel itt.

Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!
Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!

Kislánya lesz VV Bécinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-vv-beci-a-valo-vilag-egykori-sztarja-apa-lesz-kislanyt.htmlMost férje viszi táncba Varga Izabelláthttp://www.life.hu/legykepben/20130416-varga-izabellat-a-baratok-kozt-szinesznojet-ferje-viszi-el-egy.htmlNem adna pénzt kutyáért Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130416-keresztes-ildiko-az-illatos-uti-kutyak-orokbefogadasaert-kampanyol.htmlAlekosz 27,5 milliót bukotthttp://www.life.hu/legykepben/20130418-alekosz-a-valo-vilag-gyoztese-elvesztette-a-pert-az-rtl.htmlSzakított szerelmével a sármos műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-muller-attila-a-viasat-musorvezetoje-a-fitbalance-sajtotajekoztaton-nosztalgiazott-szerelmerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.