Nem érint férfit A címlaplány szereplője

fotózás érintés kontakt férfi szépségkirálynő Bertók Mariann Maya test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A címlaplány Ádám és Éva tematika jegyében zajlott fotózásán Bertók Maya igyekezett minél kisebb testi kontaktust létesíteni partnerével, az Éden Hotel egyik legnépszerűbb játékosával, Éden Ádámmal - tudta meg a Life.hu.

A szépségkirálynő, a 2011-es Miss Hungary Pejkó Ádámra úgy tekintett, mint egy fotózás kellékére, hiába igyekezett Nánási Pál erotikus képeket készíteni róluk. A lányoknak a női-férfi viszony egy számukra érdekes momentumát kellett megjeleníteniük, de Maya valamiért tartott a feladattól. Hozzáérni is alig volt hajlandó partneréhez.
"Nem szívesen pózolok fiúval, mert egy éve komoly párkapcsolatban élek. Nem akartam megbántani a páromat azzal, hogy közeli kontaktusba kerülök egy idegen férfivel. Korábban sem vállaltam fotózást fiú modellel, csak lányokkal. A CKM magazin címlapján egyedül, két éve pedig egy naptárfotózáson több lánnyal együtt szerepeltem. Nekem is rosszulesne, ha fordítva lenne, és a szerelmem ölelne egy másik lányt. Végül úgy sikerült megoldani a feladatot, hogy csak a kezét fogtam és inkább a tekintetemmel próbáltam erotikus lenni, míg a többi versenyző ölelkezett, egymáshoz simultak" - osztotta meg a fotózás kulisszatitkait Maya.

Forrás: Viasat 3
Forrás: Viasat 3

Lebénult Győrfi Pálhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-gyorfi-pal-a-lathatatlan-kiallitas-lathatatlan-vacsorajan-teljesen-lebenult.htmlFriderikusz egy panelban landolt Amerika utánhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-friderikusz-sandor-az-enek-iskolaja-osztalyfonoke-elvezi-az-egyszeru-hetkoznapi.htmlBotrányosan viselkedett a magyar celebhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-botranyosan-viselkedett-a-magyar-celeb-egy-utazason-irja-kordos-szabolcs.htmlGáspár Laci: "Tönkreteszik az életemet!"http://www.life.hu/legykepben/20130423-gaspar-laci-magyar-zenesz-kiborult-az-ot-ert-tamadasok-miatt.htmlHatalmasak Kim Kardashian melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130423-kim-kardashian-amerikai-celeb-hatalmas-melleket-villantott.htmlFöldrengés volt Magyarországonhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-foldrenges-volt-magyarorszagrol-nem-tudni-serultekrol.htmlLegyőzte a rák a híres énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-chrissy-amphlett-a-divinyls-enekese-53-evesen-elhunyt-rakban-es.htmlVV Attila nem költözne Alekosz lakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-vvattila-nem-koltozne-alekosz-lakasaba-amit-az-rtl-klub-visszaperelt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.