Zongorával enyhíti fájdalmát Szekeres Nóra

TV2 Szekeres Nóra fájdalom sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig mosolygós és kiegyensúlyozottnak tűnő Szekeres Nóra is összeomlik néha, és ilyenkor mindig a zenében keres menedéket- tudta meg a Life.hu.

A TV2 mosolygós műsorvezetőjéről kevesen gondolnák, hogy néha magába zuhan. Holott előfordul vele és mindig meglepő módon próbálja oldani fájdalmát. "Meg tudok borulni, főleg olyankor, amikor egy problémára nem látom a megoldást. Szeretem gyorsan, praktikusan elrendezni a gondokat, de ha mégse sikerül és fáj valami, akkor a végén mindig zongorához ülök. Nem vagyok profi, de van néhány olyan zenedarab még a gyerekkori zongoraóráimról, amik annyira melankólikusak, hogy segítenek könnyíteni a lelkemen"- árulta el Szekeres Nóra, aki lazítani is muzsika segítségével szokott.

TV2 press
TV2 press


"Ha elfáradok, pihenni akarok, akkor mindig táncolok. A zene-tánc kombinció elementáris hatással van rám. Amikor fiatalkoromban az otthoni tanulás közben elfáradtam, mindig felcsavartam maximumra a rádión a hangerőt, táncoltam egyet, aztán bújtam tovább a könyveimet"- tette hozzá Nóra, aki kétgyermekes anyaként sokszor komoly kihívásokkal néz szembe.

"A gyerekeimnek igyekszem jó példát mutatni, mert azt várhatom csak el tőlük, amilyen mintát én magam adok nekik. Nagyon jó srácok, kevés dologgal tudnak kiborítani, talán a kötelességeikkel kapcsolatos emlékezetkiesések tudnak csak feszültséget okozni. Rengeteg jó dologban együttműködőek. Most, hogy egy jótékonysági kampány arca lettem, őket is be tudom vonni a jószolgálati tevékenységbe. A saját játékaikat ajánlják fel rászoruló gyerekeknek, ami szerintem nagyon fontos, mert így megtanulják, hogy a segítségnyújtás nem pénzkérdés."

Lebénult Győrfi Pálhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-gyorfi-pal-a-lathatatlan-kiallitas-lathatatlan-vacsorajan-teljesen-lebenult.htmlFriderikusz egy panelban landolt Amerika utánhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-friderikusz-sandor-az-enek-iskolaja-osztalyfonoke-elvezi-az-egyszeru-hetkoznapi.htmlBotrányosan viselkedett a magyar celebhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-botranyosan-viselkedett-a-magyar-celeb-egy-utazason-irja-kordos-szabolcs.htmlGáspár Laci: "Tönkreteszik az életemet!"http://www.life.hu/legykepben/20130423-gaspar-laci-magyar-zenesz-kiborult-az-ot-ert-tamadasok-miatt.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.