Ilyen luxusban él Sarka Kata

luxus TV2 Hal a tortán Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata megmutatta, milyen fantasztikus luxusban él családjával. A Hal a tortán vendégei a törökbálinti csodaházba érkezve elképedtek a fényűző körülmények láttán.

Hajdú Péter és felesége most először mutatta meg törökbálinti otthonukat, amelyben külön gyermekbirodalom, gyerekgardrób és a kicsiknek fenntartott fürdőszoba található. Még a sztárokat is meglepte ez a luxus: a Hal a tortán vendégei egyik ámulatból a másikba estek a TV2 sztárjának háza láttán.

Ganxsta Zolee-t nemcsak a fényűzés, hanem a szigorú szabályok is megdöbbentették. "A sznob szó elég csúnya, éppen ezért nem is ezt használnám Katára, mert ő ráadásul nem is rossz fej, csak szeret a felső tízezerbe tartozni. Azon azért kicsit meglepődtünk, hogy amikor beléptünk Hajdúékhoz, Kata egy házirendet nyomott a kezünkbe. Felszólított minket, hogy vegyük le a cipőnket, mossunk kezet a vacsora előtt, ne böfögjünk az asztalnál, és használjuk a fogpiszkálót az ujjunk helyett" - mesélte a rapper a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.