Harmadik gyermekét várja Szekeres Nóra

TV2 műsorvezető Szekeres Nóra Babavilág sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Nóra egy örömteli hírrel állt elő.

Három évvel válása után Szekeres Nóra ismét boldog, hiszen eljegyezte kedvese és ismét várandós. A hírt a szép műsorvezető a TV2 babamagazinjában jelentette be. Nórának fiatal kora ellenére már van két gyermeke, Noa és Milán, akik régóta vágytak egy kistesóra. Álmuk most valóra válni látszik.

TV2 press
TV2 press

,,A harmadik hónapban vagyok, a pocakom pedig nagyon gyorsan nő. Teljesen mindegy, hogy fiú lesz vagy lány a pici, a lényeg csak az, hogy egészséges legyen" - nyilatkozta a bájos műsorvezető a Life.hu újságírójának.

Elgázolta kisfiát egy kecskeméti férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130503-elgazolta-kisfiat-egy-kecskemeti-ferfi.htmlÉpphogy leérettségizett az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130430-brasch-bence-enekes-alig-tudott-leerettsegizni.htmlOszvald Marika bugyit villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130502-oszvald-marika-fellibbentette-szoknyajat-es-ket-fiu-kozott-bugyit-villantott.htmlÖt éven belül gyermeket szeretne Kiss Ramónahttp://www.life.hu/legykepben/20130502-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-ot-even-belul-gyermeket.htmlChip ízpárbaj zsűrizéshttp://www.life.hu/legykepben/20130503-chip-izparbaj-zsurizes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.