Lánya lepipálta zenész édesapját

fotó László Boldizsár lány kiállítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlnőtt édesapján, a Cotton Club Singers együttes egykori frontemberén, László Boldizsáron tizenhét éves lánya, Dorina, aki nemcsak zenél, de önálló kiállítást is nyitott. Egyik modellje pedig nem más, mint egy másik ismert zenész lánya, a Belmondo együttes frontemberének, Czutor Zolinak a csemetéje, Szonja, aki hétéves kora óta jó barátnője.

Az énekes Boldi melle dagad a büszkeségtől. Lányát, Dorinát több száz jelentkező közül választották ki, hogy egy hónapig saját kiállítása legyen egy galériában.Dodó a májust kapta.

Forrás: László Boldizsár
Forrás: László Boldizsár

"Nem én intéztem neki, önálló nő, egyedül dönt" - szabadkozott azonnal Boldi, aki csak anyagilag támogatja néha a lányát, ha fényképezőgépet kell venni, vagy ha műtermet kell berendeznie."Annyira tehetséges, hogy egyedül, saját kapcsolatain, tehetségén keresztül jutott el idáig. Én csak 24 évesen alapítottam zenekart, ő már 13 évesen zenélt önálló csapattal. Tőlem leginkább tanácsokat kap, a szakmai dolgokat megbeszéljük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.