Az ismert sportolónő is Dubajban kötött ki

úszás világbajnok tengerpart kick-box Dubai Pessuth Rita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pesuth Rita a téli hónapokat nyárra cserélte és kiköltözött párjához Dubajba. Rita a Life.hu újságírójának mesélt az Arab Emírségben eltöltött időszakról.

A hatszoros kick-box-világbajnok itthon befejezte profi pályafutását, azonban a sport még külföldön is intenzív szerepet játszik az életében. Dubajban tart úszóedzéseket gyerekeknek.

Forrás: Pesuth Rita
Forrás: Pesuth Rita

"Szeptember óta élek Dubajban a párommal. A húgomék már két éve kint élnek és mivel gyakran látogattam őket, ott ismertem meg a párom, aki kaszkadőr és a királyi család számára rendezett látványos lovasbemutatókon dolgozik. Munkám is van már, ugyanis kint élő magyar családok kitalálták, hogy tartsak úszóedzéseket a gyermekeiknek, én pedig örömmel vállaltam, mert úszóedző végzettséggel is rendelkezem. Nagyon élvezem a dubaji életem, mert sok magyar van kint és nagy társasági életet élünk. Azt gondolom, hogy ha pár évet külföldön élek, azzal sok tapasztalatot szerezhetek és az angoltudásom is fejleszthetem. Csodás helyen lakunk, öt percre a tengerparttól, Dubaj legnagyobb parkja mellett és nem messze a Burj Dubaitól" - mesélte Rita, aki éppen hazalátogatott, és egy jótékonysági akción keresztül kisautókat és pónilovakat gyűjt a kórházban fekvő gyermekeknek.

Forrás: Pesuth Rita
Forrás: Pesuth Rita

Majka mentővel ütközötthttp://www.life.hu/legykepben/20130508-majka-egy-mentoautoval-utkozott-az-ejszaka-nem-serult-meg-otthon.htmlElhunyt a Grammy-díjas zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130508-peter-rauhofer-grammy-dijas-dj-meghalt.htmlCsődbe jutott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130508-ganxsta-zolee-magyar-zenesz-csodbe-jutott-viszi-a-bank-a.htmlÉdesanyja helyett lett ismert a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130507-d-toth-kriszta-magyar-musorvezeto-oszinten-beszel-edesanyja-halalarol.htmlBegyógyszerezve versenyzett a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130506-a-cimlaplany-egyik-szereploje-szandra-feladta-a-sportos-versengest.htmlSaját műsort kapott a Tv2 felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130507-danny-blue-a-kivalasztott-cimu-produkcio-nyertese-a-story4-teven.htmlDiplomás lesz a VV szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20130506-vv-kinga-kutai-kinga-diplomamunkaja-elkeszult-a-noi-munkavallalasrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.