Méhészkedik Az ének iskolája versenyzője

TV2 Kurcz Alexandra Az ének iskolája sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy méhészkedik, nem szívesen eszik mézet Kurcz Szandi, Az ének iskolája versenyzője, akire különösen ráférne a cukros étel, mert soványsága miatt sokszor bántották már - tudta meg a Life.hu.

A TV2 tehetséggondozó műsorának versenyzőjét néhány éve sokat bántották vékony testalkata miatt, és ezt a kislány érthető módon nagyon a lelkére vette.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Akkoriban rengeteget fájt a hasa. Az orvosok nem találtak fizikai okot, és végül rájöttünk, hogy az iskolai atrocitások okozzák a tüneteket. Amikor aztán bementem a suliba és rendeződött a dolog, el is múlt a fájdalom" - árulta el a kislány édesanyja.

Szandi családja méhészettel foglalkozik, és ő maga is ért már ehhez a különleges szakmához. A méznek köszönhetően akár fel is szedhetett volna néhány kilót, de a tehetséges kislány súlya végül egész mástól kezdett gyarapodni. "Szandi nem szereti a mézet. Segít nekünk a nyári szünet alatt a pörgetésben, és mivel vándorméhészek vagyunk, nagyon élvezi ezt az életformát, a sátorozást, az utazást, de a mézet csak betegség esetén eszi meg. Az ének iskolája és ez a közeg, amiben most van viszont segített neki abban, hogy kicsit hízzon. Nagyon jól érzi magát, lelkileg is jól van, és talán ennek köszönhető ez az örömteli változás."

Szandi igazán talpraesett, stramm kislány, hiszen a méhcsípések sem zavarják. Igazi fiús alkat, aki a Life.hu-nak azt is elárulta, hogy rendőrnek készül.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.