Férjhez ment a terhes szépségkirálynő

esküvő házasság Polgár Kriszta szépségkirálynő szerelem szertartás állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén kimondta a boldogító igent Polgár Krisztina, aki nyolchónapos terhesen állt az oltár elé.

Villámgyorsan, 4 hét alatt szervezte meg esküvőjét a 2008-ban Miss Earth Hungarynak választott szépség.

Fotó: Facebook/Alovits Bálint
Fotó: Facebook/Alovits Bálint

"Eredetileg úgy terveztük, hogy a baba születése után házasodunk össze, de végül úgy gondoltuk, ha sikerül gyorsan összerakni az esküvőt, akkor még a család bővülése előtt megtarthatjuk. A megszervezését még az ég is akarta, hiszen minden tökéletesen és simán alakult. Pont volt szabad hely, a zenekar is ráért, meghívót pedig olyat választottam, amelyik elkészül pár nap alatt. Nem is értettem, hogy mások mit szerveznek olyan hosszasan rajta. Végül 120 fős, hagyományos esküvőt tartottunk a Hármashatárhegy tetején. Előtte templomi szertartáson, Isten színe előtt erősítettük meg a fogadalmat, ez mindkettőnk számára fontos volt. Az egyetlen különlegesség az volt, hogy menyasszonytánc helyett vőlegénytáncot tartottunk, ugyanis az állapotom már nem tette lehetővé, hogy egész éjjel ropjam. A férjem, Szabolcs bevállalta és hősiesen tartotta a frontot, én pedig bőszen tapsoltam" - mesélte boldogan az ifjú feleség.

Fotó: Facebook/Alovits Bálint
Fotó: Facebook/Alovits Bálint

Beköltözött VV Attila a nyereménylakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130513-vv-attila-egykori-villalako-tarsaival-tojasrantottaval-avatta-fel-nyeremenylakasa-konyhajat.htmlMegszületett Ördög Nóra kislánya: Micihttp://www.life.hu/legykepben/20130513-megszuletett-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-nanasi.htmlAz éhezéstől fél Zana Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130513-zana-jozsef-magyar-szinesz-csodbe-jutott-az-ehezestol-fel.htmlIttasan okozott balesetet a playmatehttp://www.life.hu/legykepben/20130513-bertok-marianna-magyar-playmate-ittasan-okozott-balesetet.htmlByeAlex az Eurovízó legjobb pasijai közthttp://www.life.hu/legykepben/20130513-byealex-magyar-enekes-a-legjobb-ferfiak-koze-kerult-az-eurovizios.htmlFérje praktikái mentik meg a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130510-gubas-gabi-a-thalia-szinhaz-uj-darabjaban-a-starfactory.htmlJáksó László lesz az X-Faktor műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130512-jakso-laszlo-bevallotta-hogy-o-lesz-az-xfaktor-musorvezetoje-fodor.htmlMegrendült szerette halálán az ismert modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130509-suto-eniko-modell-osszetort-szeretett-kutyaja-sanyi-elvesztesen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.