Rod Stewart: "Összement a péniszem"

pénisz Rod Stewart szteroid sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen döbbenetes kijelentést tett Rod Stewart a legintimebb testrészéről.

Az énekes bevallotta, hogy a szteroidoktól összement a pénisze. Rod a hangszalagjai megóvása érdekében kezdett a '80-as években szteroidokat szedni, amelyeknek súlyos mellékhatásai vannak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A 68 éves sztár függővé vált, és a nagy mennyiségű gyógyszer miatt egyszerűen az évek múlásával összezsugorodott a szerszáma.

"Állítom, a szteroid a lehető legrosszabb drog, amit valaha szedtem. Nemcsak a péniszem ment össze, de meghíztam, az arcom felpüffedt, és alvászavaraim lettek miatta. Ráadásul hallucináltam is. Egy koncertem alatt azt hittem, hogy anyámmal vagyok a konyhában, mert hirtelen ellenállhatatlan éhség tört ki rajtam, a szteroid ugyanis lukat mart a gyomromba. Mint kiderült, belső vérzésem volt. Mit gondolhatott akkor rólam a közönség?"- emlékezett vissza a nyolcgyermekes édesapa, aki ma már csak nagy ritkán szed szteroidot. "Évente egy- két alkalommal, amikor a hangszalagjaimnak nagy szüksége van a támogatásra, akkor veszek be egy-egy szem szteroidot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.