Apa lett a TV2 sztárja

TV2 Malik Sándor Dávid színész Bűnök és szerelmek sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képernyőn igazi keményfiút alakít, a magánéletben azonban aranyszívű férfi Malik Sándor Dávid, aki május elején családapa lett - tudta meg a Life.hu.

A SuperTV2 sorozatában Szöszit alakító színész gyermeke május másodikán jött a világra. "Szerencsére nagyon könnyű szülés volt. A feleségem, Gyöngyvér igazi hősként viselte a fájdalmakat, holott a kisfiunk, Márk Krisztián igazi nagy, hajas baba lett, 3960 grammal és 58 centivel született" - árulta el Malik, aki maga is ott volt a csodálatos pillanatokban.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Seriff, Zénó és Szöszi

"Meglepően jól bírtam az apás szülést, nem lettem rosszul, holott a barátaim azzal riogattak, hogy nagyon kemény órák állnak előttem. Örülök, hogy a feleségem mellett lehettem a fiunk születésekor." A boldog család a tervezettnél egy kicsit tovább maradt a kórházban. "Márk fertőzést kapott, ezért csak egy hét után mehettünk haza, két nappal tovább maradtunk a szülészeten a tervezettnél, de szerencsére hamar rendbejött. Miután hazamentünk, már minden nagyszerűen alakult. A kisfiunk hamar átaludta az éjszakákat és gyorsan összeszoktunk. Most már kezdek belerázódni a feladatokba is, lassanként majd már talán meg is merem fürdetni" - nevetett a Bűnök és szerelmek sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.