műsorvezető lélek titok kiállítás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Huszonhét év szakmai tapasztalat kellett ahhoz, hogy Joshi Bharat bátran kijelenthesse: tíz nővel bír el egy óra alatt - tudta meg a Life.hu.

Alaposan fel kell készülnie Joshi Bharatnak. Szeptemberben a TV2 által is támogatott nagyszabású kiállításon fog egész nap a női lélek titkaival foglalkozni, ahová 30 ezer látogatót, főleg a gyengébbik nem képviselőit várják.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

"Nincs megállás, jönnek hozzám az emberek egy őszinte beszélgetésre, az egyszerűektől politikusig, színészig. Több 10 ezer nővel beszélgettem, megéreztem, hogy mi az, amitől boldogtalanok, mi az a pici plusz, ami hiányzik nekik. A nők először lelkizni kezdenek és utána mondják csak el az igazi problémáikat, már ha konkrétan meg tudják fogalmazni. Ebből az derül ki, hogy a megbecsülés hiányzik nekik leginkább. Mindenki attól fél, hogy mások szemében mennyire igazi nő vagy férfi. Amikor valakinek megvan a tökéletes teste még nem biztos, hogy boldog, érzelmi beteljesülésre van szüksége. Érezze, hogy valaki számára ő a nagybetűs NŐ" - magyarázta Joshi, akinek türelme szinte végtelen, csak az ideje véges.
"Lelkiek szempontjából egy nap a legtöbb 10-15 nő, körülbelül napi 10 nőre vagyok kalibrálva. A 27 évnyi tapasztalat abban segít, hogy az ember nem merül ki, nem lesz depressziós a nap végén. Amikor kocsiba ülök és este hazamegyek, kidobálom útközben a negatív dolgokat."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Újra szerelmes Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130525-madai-vivien-az-mtva-musorvezetoje-ujra-szerelmes.html60 milliós házzal száll ki a házasságból Détárhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-detar-eniko-szineszno-es-rekasi-karoly-szinesz-valasa-utan-detar.htmlSzakmabeli barátnőt keres Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-a-voice-tehetsegkutato-gyoztese-szingli-a-rajongok-kozott.htmlVilágsztárral találkozott Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130526-sarka-kata-magyar-celeb-vilagsztarral-talalkozott.htmlFurcsa szokása van Szandinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szandi-magyar-enekes-ragja-a-kormeit.htmlGyerekként vesztette el apját a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130526-akos-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-gyermekkent-vesztette-el-edesapjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.