boldogság Pál Dénes párkeresés TV2 párkapcsolat szakma The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezebb párt találnia Pál Dénesnek, mióta megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Voice-t. Az énekes abban reménykedett, hogy a nyári koncertek után lesz lehetősége ismerkedni. Egyelőre úgy tűnik: tévedett.

Hiába nyerte meg különleges kisugárzása és búgó hangja miatt a Voice első szériáját, Pál Dénes a mai napig egyedülálló. Pedig február elején azt nyilatkozta a Life.hu-nak, hogy arra vágyik, olyan párra találjon, aki minden helyzetben mellette áll és megérti őt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A 22 éves énekes egy ideig abban reménykedett, hogy a megszaporodott tavaszi-nyári koncertek után majd lesz lehetősége ismerkedni, de a rajongók között nem talált párra - hiszen ők mégis csak idegenek számára. Dénes ma már ott tart, hogy valószínűleg szakmabeli lesz a barátnője - idézi az énekest a Blikk. "Olyan, akit mondjuk már kicsit jobban ismerek, vagy akivel dolgoztam együtt" - nyilatkozta. Az énekest nemrég a Bravo Otto egyik díjára jelölték.

Betegesen vékony Pál Dénes?http://www.life.hu/legykepben/20130526-pal-denes-a-voice-gyoztese-betegesen-vekonynak-tunik.htmlPál Dénes szenvedélye az úszáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-pal-denes-enekes-a-voice-sztarjanak-szenvedelye-az-uszas.htmlHónapok óta szállodában él Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130506-pel-denes-a-voice-gyoztese-sajat-otthonra-vagyik.htmlRadics Gigi, Vastag Tomi és Pál Dénes is bejutott A Dal döntőjébehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-radics-gigi-vastag-tamas-byealex-pal-denes-es-agardi-szilvi.htmlPál Dénes: "Magányos vagyok"http://www.life.hu/legykepben/20130201-pal-denes-a-the-voice-nyertese-magyarorszag-hangja-maganyos.htmlPál Dénest megverték és megaláztákhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130118-pal-denest-a-voice-versenyzojet-megvertek-es-megalaztak-az-utcan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.