Megint nyert a TV2 ellen Vágó István

TV2 műsorvezető Vágó István másodfokú ítélet hitelrontás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodfokon is Vágó István nyert az őt hitelrontásért perlő TV2 ellen. A Fővárosi Ítélőtábla május 28-án hozta meg döntését. Ezzel az ügy lezárult - tudta meg az [origo].

Vége Vágó István és a TV2 pereskedésének. A műsorvezető 2011-ben még azt mondta: szerinte politikai okok is lehetnek annak hátterében, hogy őt váratlanul elbocsátotta a TV2: ezt arra alapozta, hogy távozása után "egy jobboldali sajtótermék hirtelen a TV2 hirdetőjévé vált", így a csatorna nagyobb bevételhez jutott, illetve a Tényekhez a Hír TV-ből érkezett egy újságíró.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A TV2 beperelte hitelrontásért. Ahogy a Life.hu is megírta, a per 2012 januárjában kezdődött. Első fokon a bíróság a hírességnek adott igazat, a TV2 fellebbezett, de 2013. május 28-án a Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta az első fokú ítéletet, azaz Vágó István nem követett el hitelrontást. "Elutasították a TV2 keresetét, aminek én örülök. Érdekes, hogy az eddigi tárgyalásokon elég sok érdeklődő volt, most nem jelent meg a sajtó, talán a csatorna nem hívott oda senkit. Szeretném megköszönni a Társaság a Szabadságjogokért jogi segítését, azt, hogy a perben mellém álltak" - mondta a portálnak a műsorvezető.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.