Ismert művész a TV2 sztárjának keresztanyja

TV2 Az ének iskolája sztár Szalóki Ági énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy milyen különleges viszony fűzi össze Az ének iskolája versenyzőjét, Rubay Lacikát és az egyik népszerű magyar énekesnőt - tudta meg a Life.hu.

Rubay Lacikát hamar a szívébe zárta Az ének iskolája nézőközönsége, tehetsége mindenkit elvarázsolt. A kisfiú már háromévesen kiemelkedett képességeivel, és már akkor szemet szúrt Szalóki Ági énekesnőnek, aki később keresztanyja is lett a kisfiúnak. "Az óvodában, egy ünnepségen Ági lépett fel és Lacika annyira szeretett volna mellette táncolni, hogy maga mellé hívta a színpadra. Annyira megtetszett neki, hogy később kinyomozta a számomat és megkeresett" - emlékezett vissza Lacika édesanyja.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

A kisfiú és az énekesnő barátsága akkor kezdődött és azóta is töretlen olyannyira, hogy tavaly az énekesnő lett a kisfiú keresztanyja. "Igazi családtaggá vált, ünnepekkor mindig meglátogat minket, előfordul, hogy együtt kirándulunk, és gyakran együtt is lép fel Lacikával. Ilyenkor Ági énekel, és a kisfiam táncol, de arra is volt példa, hogy együtt daloltak a nagyközönség előtt. Ági nagyon tehetségesnek tartja Lacikát, és már szerette volna énektanárhoz vinni, de akkor még korai lett volna a fejlesztés. Most azonban nagyon örül neki, hogy szerepel a TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában" - tette hozzá az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.