üzletember halál Klapka György tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György életének talán legtragikusabb pillanata volt, amikor szeretett felesége, Mari 11 év házasság után belehalt első, régóta vágyott gyermekük születésébe. A félárva gyermeket végül nem is maga a dúsgazdag üzletember nevelte fel - tudta meg a Life.hu.

Klapka György életében nem történhetett volna nagyobb katasztrófa, mint az, hogy elvesztette szeretett feleségét, Tóth Mari színésznőt, aki tökéletesen kiegészítette, megértette és kielégítette a sármos férfit. Úgy tűnt, hogy az életvidám nőnek nem lehet gyermeke, ám egy csoda folytán, 11 év házasság után váratlanul teherbe esett. A baba hatalmasra nőtt, ezért nem tudta az asszony természetes úton világra hozni. Egy orvosi műhiba miatt azonban Klapka György felesége belehalt a császármetszésbe anélkül, hogy valaha megpillanthatta volna régen várt gyermekét.

Fotó: Nagy Attila [origo]
Fotó: Nagy Attila [origo]

A fotó az [origo] részére adott interjún készült

"Életemben először és utoljára zokogtam. Úgy sírtam, mint egy gyerek, hosszú percekig tört ki belőlem a fájdalom. (...) A sors megajándékozott egy tökéletes nővel, de el is vette tőlem" - írja Aranyember című, most megjelent életrajzi kötetében Klapka, aki a rettenetes fájdalomról és a született kisfiú sorsáról is mesélt a Life.hu újságírójának. "A fiamat, Gyurikát először az engem körülvevő táncosnők babusgatták, de hamar rájöttem, hogy ennél biztonságosabb közegre lesz szüksége, ezért végül a húgom vállalta a nevelését. Olyannyira a sajátjának érezte, hogy amikor magammal akartam csempészni a kicsit Németországba, nem engedte ki velem" - idézte fel a történteket az üzletember hozzátéve, hogy most 46 éves fiával folyamatosan tartják a kapcsolatot. "Vele és a tőle született unokáimmal is jóban vagyok. Három lánya született, mindhárman közel állnak a szívemhez" - tette hozzá Klapka.

Férfimodellként debütált Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-enekes-a-voice-nyertese-modellkent-debutalt-de-marad.htmlVoksán Virág szereti a változatosságothttp://www.life.hu/legykepben/20130530-voksan-virag-szereti-a-valtozatossagot-az-eleteben-es-hasonlitanak-egymasra.htmlElhunyt Tóth-Tahi Máté színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130530-tothtahi-mate-jaszaies-szent-istvandijas-szinmuvesz-meghalt.htmlKemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130529-bodi-sylvi-magyar-szepseg-kemeny-tisztitokuraba-kezdett.htmlIllusztris társaságba került az egykori villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-vv-agi-kegl-agnes-az-angol-ok-magazin-sztarrovataban-mosolyog.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.