Menekítik az árvíz elől Csala Zsuzsát

ház színésznő menekülés Csala Zsuzsa árvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a sürgés-forgás Csala Zsuzsa árvíz által fenyegetett Római-parti házában, ahová családja és barátai siettek a komika segítségére. Anettka felajánlotta, hogy barátnője költözzön hozzá a belvárosba, amíg levonul az ár, de Zsuzsa inkább marad - tudta meg a Life.hu.

Nemcsak Zsuzsa tudta, hogy az árvízzel nagy baj közeleg, hanem a barátai, ismerősei és rokonai is. Mindnyájan hívás nélkül siettek az idős és betegeskedő komika segítségére, ugyanis már az Országos Katasztrófavédelmi Bizottság is árvízvédelmi felhívást adott ki a budapesti III. kerületi lakosok részére.

Forrás: MTI / Nándorfi Máté
Forrás: MTI / Nándorfi Máté

"Itt van a családom és a színésztársaim is, akik éppen a bútorokat pakolják fel a legfelső emeletre. Kicsik és szűkek a folyosók és az ajtók, nehéz a régi nagy darab bútorokat felcipelni" - árulta el a színésznő a Life.hu-nak. "Már azt is felajánlották, hogy teherautóval mindenemet elszállíttatnak egy raktárba, de én az előbbi megoldást választottam. Remélem, hogy elbírja az emelet a sok-sok bútort, a hűtőket és nem szakad le minden" - tette hozzá a komika, aki szerint a bajban derül ki, kik az igazi barátok.
"Most látva ezt a sok segítő embert felderül a szívem: vannak még barátaim. Anettka is hívott már, hogy költözzek be hozzá a belvárosba, de inkább maradok itt, meghúzom magam az emeleten. Hamarosan áramtalanítanak mindent, nem leszek elérhető, a telefonomat sem tudom majd feltölteni. Nagyon valószínű, hogy elönti a házamat a víz. Hét éve lakom itt, egy árvizet már megéltem, de akkor csak a teraszomra felvezető három lépcsőt lepte el a víz. Menni is alig tudok, ráadásul nagyon izgulok, hogy mi lesz velem" - osztotta meg velünk Zsuzsa.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.