Alkalmatlannak találták Fridit műsorvezetőnek

TV2 műsorvezető Az ének iskolája Friderikusz Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő titkokat árult el múltjáról Friderikusz Sándor, aki Az ének iskolája osztályfőnökeként szeretett diákjainak nyílt meg meglepő módon - tudta meg a Life.hu.

Friderikusz Sándor nem túl gyakran árul el titkokat a privát életéről vagy múltjáról, épp ezért is volt meglepő, hogy egészen őszintén megnyílt Az ének iskolája osztályfőnöki óráján, és elárulta, milyen nehézségekkel kezdődött műsorvezetői pályafutása.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Nagyon fiatalon, 10-11 évesen kezdtem el a pályámat, úgyhogy el tudom képzelni, milyen most a ti helyzetetek" - nyitotta meg az osztályfőnöki órát Fridi, aki arról faggatta a diákokat, hogy milyen az ismertség és milyen tapasztalatokat szereztek az utóbbi hetekben. A diákok elárulták, hogy bizony vannak fanyalgók, akik kritizálják őket. "Átérzem ezt. Képzeljétek el, az első munkahelyemen a főnököm közölte velem, hogy alkalmatlan vagyok a pályára, műsorvezetőnek, és szerinte abba kéne hagynom az egészet. Akkor nagyon bántott a dolog, de valahogy másnap reggelre megráztam magam és újult erővel folytattam a munkámat. Ő azóta már sehol sincs, én meg itt vagyok" - árulta el Friderikusz, ezzel biztatva a fiatal tehetségeket, hogy ne foglalkozzanak a bántó megjegyzésekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.