Folytatódik Az ének iskolája

TV2 Az ének iskolája Friderikusz Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap ért véget Az ének iskolája, a TV2 gyermek-tehetséggondozó műsora, amely  a nagy sikerre való tekintettel biztosan folytatódik - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető, Friderikusz Sándor az utolsó adás végén árulta el, hogy Az ének iskolájának kapui ezúttal csak átmenetileg zárnak be, hiszen egy újabb szériával hamarosan visszatér a produkció. Nem is csoda, hiszen a TV2 műsorát imádták a nézők, ráadásul az alkotók igazán izgalmas tehetségeket találtak az első műsorfolyam alatt. "Igen, megerősítem, hogy folytatódik Az ének iskolája, de az indulás időpontja még kérdéses" - árulta el portálunknak Koltay Tamás, a csatorna sajtószóvivője.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Nem könnyű a sztársportoló menyasszonyánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-michelisz-norbert-a-zengo-motorsport-autoversenyzoje-a-tenyeren-horja-menyasszonyat.htmlMegmutatta kislányát a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130617-channing-tatuum-amerikai-szinesz-megmutatta-ujszulott-kislanyat.htmlHienre vágynak a férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/20130617-hien-magyar-enekesnore-vagyik-a-legtobb-ferfi.htmlFarkas Zsolti nyerte meg Az ének iskolájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130615-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-tehetseges-versenyzoje-nyerte-meg-a.htmlMellbimbóban bulizott Erdőhegyi Brigihttp://www.life.hu/legykepben/20130616-video-a-comet-galarol-szerepel-benne-erdohegyi-brigi-dopeman-tolvai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.