Elhunyt James Gandolfini, a Maffiózók sztárja

halál szívroham Maffiózók (sorozat) Olaszország James Gandolfini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a filmes világot James Gandolfini halála. Az 51 éves színész, a Maffiózók című tévésorozat főszereplője szívrohamot kapott.

Fiatalon meghalt James Gandolfini. A Maffiózók (The Sopranos) című sorozat Tony Sopranójával szívroham végzett, Olaszországban. A maffiózó megszemélyesítéséért háromszor zsebelhette be az Emmy-díjat. A színész eredetileg az 59. Taormina Film Fesztiválon vett volna részt Szicíliában - írja az OKMagazine.

Forrás: HBO
Forrás: HBO

A sztárnak októberben kislánya született Deborah Lin volt modelltől, akit 2008-ban vett feleségül. Hollywoodot megrázta a népszerű színész halála. A Maffiózók rendezője szerint Gandolfini egy zseni, aki egyben a partnere és a barátja is volt - tudósít az USAToday. Nyugodjon békében.

Szandi lélekjelenlétén múlt kisfia életehttp://www.life.hu/legykepben/20130619-szandi-magyar-enekesno-lelekjelenleten-mult-a-kisfia-elete.htmlMeghalt Horn Gyulahttp://www.life.hu/legykepben/20130619-horn-gyula-magyar-politikus-korabbi-miniszterelnok-meghalt.htmlBosszú az Éjjel-nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130619-rita-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-bosszut-all-a-zaklatoin.htmlMegalázták a Neoton Famíliáthttp://www.life.hu/legykepben/20130619-a-neoton-familia-legendas-magyar-zenekar-tagjait-megalaztak.htmlKülföldre menekül tartozása elől VV Ágicahttp://www.life.hu/legykepben/20130619-szogeczki-agi-a-valo-vilag-egykori-szereploje-kulfoldre-menekul-millios.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.