Kipakol a közönségdíjas szépségkirálynő

TV2 korona szépségkirálynő közönségdíj Kocsis Korinna botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönség által legszebbnek titulált Kocsis Korinna tegnap este nem vette át a Miss Intercontinental címmel járó koronáját. A szépséget ennek ellenére köti az egyéves titoktartási nyilatkozat, aminek lejártakor ígéri, hogy kipakol.

Szombat este Korinna egy sokat sejtető közleményt tett, azaz tetetett ki közösségi oldalára, ugyanis még a színpadon állt, amikor megtudhattuk véleményét a versenyről.
"Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem. Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft.-vel kötött szerződésem" - írta Korinna, akit ma sikerült elérnünk.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


"Nem szeretnék erről beszélni, nem szeretném tovább kommentálni a történteket. Abban, amit leírtam, minden benne van, de ígérem, a szerződés lejárta után elmesélek mindent, ami a színfalak mögött zajlott" - ígérte a 22 éves kozmetikus lány, aki nem lett sem első, sem második, mégis elvitte a show-t. Sikerült elérnie, hogy mindenki róla, és nem a zsűri által Magyarország szépének választott Rákosi Annamária egyetemi hallgatóról beszéljen.
Kocsis Korinna 3 éves kora óta jár szépségversenyekre. Több tucat megmérettetésen indult már, a Vas megye szépétől a Miss Beachgirl versenyig, gyakorlatilag évente próbált szerencsét. Pár évvel ezelőtt az RTL klub Királynő című műsorában harmadik lett, akkor elnyerte a Miss Earth Hungary címet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.