Kocsis Korinna végre megszólalt

korona szépségkirálynő Kocsis Korinna per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Korinna végre megszólalt az őt ért folyamatos támadásokkal kapcsolatban. Véleménye szerint nem Hajdúéknak, hanem a bíróságnak kell eldöntenie, valóban szerződést szegett-e - tudta meg a Life.hu.

Korinna, aki visszautasította a Miss Universe Hungary 2013 szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezettnek járó koronát, eddig hallgatott. Megkeresésünket is udvariasan elhárította és egyelőre ügyvédet sem fogadott, pedig Hajdúék milliós perrel fenyegették meg szerződésszegés miatt. Közzétette véleményét a legnagyobb közösségi portálon.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"A magam részéről a szombati szépségkirálynő-választással kapcsolatban a versenyen tett lemondásommal és annak indoklásával lezártnak tekintettem az ügyet, de a versenyt szervező cég több fórumon és médiában is perrel fenyegetett, ezért ez most úgy tűnik, nem így lesz. Arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szervező cég kijelentése, miszerint szerződésszegést követtem el nem tény, hanem csupán az ő állításuk, aminek megalapozottságát és jogosságát kizárólag a bíróság hivatott eldönteni."

A közönségdíjas királynő sok sikert kívánt a nyerteseknek, a nemzetközi versenyeken hazánkat képviselő három szépségkirálynőnek, Rákosi Ancsi Miss World Hungarynek, Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungarynek és Tímár Brigi Miss Intercontinental Hungarynek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.