Bihal Roland TV2 Megasztár sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul ért véget a Megasztár egykori versenyzőjének és barátnőjének kapcsolata. Az énekest annyira megviselte a szakítás, hogy napokig nem evett és a végkimerülés szélén elájult.

Bihal Roland a lakása ajtajában esett össze, így szomszédai hívták ki a mentőket, akik azonnal kórházba szállították.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Három napig infúziót kapott és nyugtatókat, hogy a szervezete egy kicsit megerősödjön. A kecskeméti származású, 25 éves fiú barátnője miatt költözött négy hónapja a fővárosba, szoftvertesztelőként munkát is talált, sőt új videoklipet forgatott: úgy tűnt, sínen van az élete. Ám a párkapcsolat nem működött és Roland barátnője búcsút intett. "Sajnos kiderült, hogy a barátnőmmel nem működik a kapcsolatunk. Nem is költöztünk össze, pedig én miatta jöttem a fővárosba a szülői házból. Annyira megviselt a szakítás, hogy ösztönszerűen a munkába temetkeztem, próbáltam elterelni a gondolataimat a magánéleti problémákról, mert aki ismer, az tudja, hogy egy hősszerelmes típus vagyok" - mondta a Blikknek az énekes.

Bihal Roland új videoklipjét nézd meg itt:

Mégsem plasztikáztat a királynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-karpati-rebeka-a-miss-universe-hungary-cim-tulajdonosa-nem-plasztikaztat.htmlÍme az első fotó Adele kisfiárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-adele-enekesno-eloszor-mutatta-meg-a-nyilvanossagnak-kisfia-angelo-arcat.htmlA gyilkossággal vádolt Pistorius újra edzhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oscar-pistorius-a-baratnoje-megolesevel-vadolt-delafrikai-parafuto-ujra-edzeni.htmlEgzotikus edzőtáborban készül az olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-jakabos-zsuzsa-uszono-olimpikon-egzotikus-edzotaborban-keszult-thaifoldon.htmlEltűnik a Barátok közt sorozathttp://www.life.hu/legykepben/20130628-eltunik-a-baratok-kozt-sorozat-egy-idore-az-rtl-klubrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.