Weisz Fanni szépségkirálynő csalás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siket szépségkirálynő úgy érzi, hogy ellopták az életét azok a csalók, akik a nevében egyeztettek munkákat, randevúkat, sőt fogadtak telefonhívásokat is.

Fanni figyelmét a napokban az egyik rajongója hívta fel arra, hogy egy ál Weisz Fanni oldal működik a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Amikor a szépségkirálynő utánanézett a dolognak, kiderült, hogy a csalók nem csupán egy álrajongói lapot indítottak, de a csaló munkákat, randevúkat egyeztetett telefonon a nevében. "Megdöbbentő, de hívásokat is fogadott. A vonal végén egy női hang azt állította, hogy a barátnőm és egyben tolmácsom, aki fizetést kap tőlem. Visszaéltek azzal, hogy nem ismerhetik a hangomat, s akármit mondhatnak anélkül, hogy kiderülne: én semmiről nem tudok" - mondta a Borsnak szomorúan Fanni, aki nem tartja kizártnak, hogy feljelentést tesz az ügyben.

Megölték Növényi Norbi kutyájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130701-novenyi-norbert-magyar-szinesz-sportolo-kutyajat-megoltek.htmlElhunyt édesapjával beszélget Baronits Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20130630-ungar-aniko-fia-baronits-gabor-elhunyt-edesapjaval-beszelget-sirjanal-minden.htmlAlföldi Róbert egyelőre nem lesz színházigazgatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130630-egyelore-nem-lesz-szinhazigazgato-alfoldi-robert-a-nemzeti-szinhaz-lekoszono.htmlKölcsönházba viszi kisbabáját a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-ll-junior-rapper-balatonon-kolcsonhazva-viszi-a-kisfiat-vasarnap.htmlÉletveszélyben volt Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-kamaras-ivan-szinesz-vermergezest-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.