műsorvezető Hollandia szabadság Marenec Fruzsina tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira élvezi a munkáját Marenec Fruzsina, hogy nem akart elmenni nyaralni, a főnökei azonban mégis elküldték pihenni. A műsorvezető Hollandiában és tengerparton készül kikapcsolódni - tudta meg a Life.hu.

Hollandiába utazik augusztusban Marenec Fruzsina, de nemcsak a kikapcsolódás a cél, a SportKlub műsorvezetője egy kis autózást is csempész a programba. Fruzsina ugyanis a Lotus Ladies Cup versenysorozatának egyik indulója.

"Csapatépítő buszos kirándulásra készülünk Hollandiába és aktív pihenésre, ugyanis verseny előtt akkor lesz alkalmunk először kipróbálni az ottani versenypályát" - árulta el Fruzsi, aki ezen az utazáson kívül a tengerpartra is szeretne eljutni.

Forrás: Facebook/Marenec Fruzsina
Forrás: Facebook/Marenec Fruzsina

"Nagyon szeretem a tengerpartot. Mindegy, hogy Horvátország vagy távolabbi úti cél, a lényeg a nagy kékség, a sirályok, a tenger illata. Ha oda eljutok, mindig passzívan pihenek, koktélozom, sokat eszem, napozok. Most nagy baráti társasággal utazom, mivel nincs párom. A barátaim sok mindenért kárpótolnak, de azért szeretném, ha hamarosan újra lenne párkapcsolatom, hiszen már egy éve egyedül vagyok" - tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.