Megasztárral állt össze Majka

TV2 Majka Való Világ Megasztár Majoros Péter sztár RTL Klub Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és a Megasztár 6 egykori üdvöskéje, Szakos Andrea közös munkába vágtak, és hosszú távú közös terveik vannak - tudta meg a Life.hu.

Szakos Andiról kevesen tudták, hogy ő maga írja a dalait, sőt a dalszövegeket is. A Megasztár 6 egykori versenyzője már elkészült egy lemezre való anyaggal és ő kereste meg a közös munka tervével a ValóVilág egykori fenegyerekét. "Tudom, hogy Majkának nagyon megy a szekere, és tehetséges rappernek tartom, ezért kértem meg, hogy hallgassa meg az egyik dalomat, amiben szeretnék vele együtt dolgozni. Szerencsére hihetetlenül tetszett neki a szám már elsőre, így elvállalta, hogy megírja és felénekli a rapbetétet" - mesélte lelkesen Andi.

Forrás: Facebook/Majka
Forrás: Facebook/Majka

A közös munka már javában zajlik. "Pénteken vesszük fel a dalt és még júliusban leforgatjuk a közös klipet is. Sőt, hosszabb távú terveink is vannak, de ezekről még nem szeretnék nyilatkozni" - titokzatoskodott az énekesnő, akinek első saját albuma szeptemberben jelenik meg. "A Megasztár során nem derült ki a nagyközönség számára, hogy én zongorázom és saját dalokat szerzek. Most, az első lemezemen szeretném megmutatni ezt az oldalamat is. Nyilván könnyebb és gyorsabb lett volna felkérni neves zeneszerzőket, akik összeállítják a lemez anyagát, de én a saját dalaimmal akartam előrukkolni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.