A tragédia előtt figyelmeztette környezetét Olvasztó Imre

halál Olvasztó Imre színész öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akart hároméves kisfiától külön élni, ezért lett öngyilkos az Indul a bakterház egykori főszereplője, aki a tragédia előtt több barátját  is felhívta és úgy beszélt velük, mintha búcsúzkodna.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a férfi szombaton reggel lett öngyilkos. Tette elkövetése előtt környezete érezte, hogy nincs jó lelkiállapotban. A család épp ezért azonnal jelezte eltűnését, a legrosszabbtól tartva, megmenteni azonban nem tudták.

Olvasztó Imre azért döntött a végzetes tett mellett, mert második felesége, Mariann pénteken bejelentette, hogy elválik. Közös gyermekük, a kis Bendegúz mindössze hároméves, és az apának nagyon szoros volt vele a kapcsolata. Nem akart a kicsitől külön élni, ezért döntött úgy, hogy eldobja az életét. Pénteken, távozása előtt több barátját is felhívta, akikkel úgy beszélt, mintha búcsúzkodna. "Imi nem akarta véglegessé tenni a válását, szeretett volna újra a feleségével élni, de ez nem sikerült" - mondta a Blikknek a család egyik ismerőse. Próbálták őt vigasztalni, de hiába. A férfi kiment a Fót és Csomád közti erdőszélre és öngyilkos lett. Tettét nem tervezte meg: először kipufogógázzal próbált meghalni, majd végül felakasztotta magát.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Helyszínelő rendőrök a Fót és Csomád közti erdőszélen

Olvasztó Imre intézetben nevelkedett fel, épp ezért élete legnagyobb sikerének azt érezte, hogy szép családja volt. Ezért nem viselte el, amikor második házassága is válságba jutott. 47 éves volt, négy gyermeke született.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!



Palvin Barbara fiúsan öltözve fesztiválozotthttp://www.life.hu/legykepben/20130714-palvin-barbara-topmodell-stella-maxwellel-mulatott-a-balaton-soundon.htmlMeghalt egy fiatal a Balatonnálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130714-meghalt-egy-21-eves-belga-fiu-a-balaton-soundon.htmlSátrastól dobták ki Puskás Petithttp://www.life.hu/legykepben/20130714-puskas-peti-szineszt-kidobtak-satraval-egyutt-egy-kertbol.htmlHalálos lövöldözés volt Várpalotánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130714-halalos-lovoldozes-volt-varpalotan.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.