Nádor Dávid Voice TV2 sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi se veled, se nélküled kapcsolatban áll Nádor Dávid és kislánya édesanyja, Helga. A pár hosszú ideig külön élt, de most újra együtt vannak és igyekeznek elkerülni azokat a konfliktusokat, amelyek azelőtt az elválásukhoz vezettek - tudta meg a Life.hu.

Nádor Dávidot a közönség a Voice-ban egyedülálló apaként ismerte meg, hiszen a fiú akkor már nem élt együtt kislánya édesanyjával, Helgával. A helyzet azóta megváltozott.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Néhány hónapja rendeztük a konfliktusainkat és ismét együtt vagyunk, ami nagyon jó mindannyiunknak. Igyekszünk sokkal okosabban élni, mint azelőtt, türelmesebben állni egymáshoz, hogy a valamikori problémáink ne jelenjenek meg újra az életünkben" - árulta el portálunk kérdésére Dávid hozzátéve, hogy a három és fél éves kislányuk is megérzi ezt a változást.

"Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, amióta újra egy család vagyunk, és ezt öröm látni. A nyarat is együtt töltjük, már meglátogattuk vidéken a családunkat és tervezünk még belföldi utazásokat is" - tette hozzá az énekes, aki most arra törekszik, hogy megírja és felénekelje első saját dalát, amivel visszatérhet a magyar zenei színpadokra. "A Voice kicsit beindította a karrieremet: főleg céges rendezvényeken, zártkörű partikon lépek fel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.