Családja megérezte, hogy mire készül az egykori Regős Bendegúz

Olvasztó Imre színész öngyilkosság sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerettei sejtették, hogy végzetes cselekedetre készül Olvasztó Imre, az Indul a bakterház egykori főszereplője - tudta meg a Blikk.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Olvasztó Imre, az Indul a bakterház egykori főszereplője 47 éves korában öngyilkos lett. A férfi péntek este úgy távozott otthonról, hogy közölte: végez magával.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Rendőrök az öngyilkosság helyszínén

A szerettei, barátai próbálták utolérni telefonon, de ki volt kapcsolva a mobilja. Ekkor ijedtek meg igazán, és a felesége értesítette a rendőrséget. A távozása után néhány perccel öngyilkos lett a közeli erdő szélén. Holttestére másnap, szombat reggel bukkantak, miután fia a buszról meglátta apja parkoló autóját az elhagyatott helyen.
"Bárcsak ne kellene ennyi részvétet fogadni! Bárcsak ne így alakult volna. Bárcsak átölelhetném. Bárcsak beszélhetnék vele. Szívemben örökké él!" - írta fia egy közösségi oldalon.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.