VV Éva szex csábítás alkoholizmus elvonókúra Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó még csak egy hete vonult be egy fővárosi elvonóra, máris sok férfi szeretne vele lefeküdni.

Már az elvonón sincs nyugta VV Évának: sok pasi szeretné szexre csábítani - tudta meg a Blikk. Ahogy a Life.hu is megírta, a botrányhősnő magától jelentkezett az elvonóra, hogy alkoholizmusát és pánikbetegségét kezeltesse.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Több fiatal srác van a kórházban, akik közül legalább hárman nyíltan hajtanak rám. Hihetetlen, hogy még itt is megtalálnak a férfiak, de vagyok olyan temperamentumos, hogy tudjam kezelni a helyzetet" - mesélte nevetve a ValóVilág Törtetője, aki azt mondja, nem enged a csábításnak, hiszen ott van mellette barátja, Gábor, aki naponta látogatja. "Épp kedden kérdezte egy pasi, hogy mikor szexelünk. Mondtam neki, én azért jöttem ide, hogy meggyógyuljak, nem pasizni. Az ilyesfajta stílus nekem nem jön be" - szögezte le Éva. Hozzátette: "Pont ma egy hete ittam utoljára alkoholt." Csak így tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.