Barátját gyászolja Várkonyi Andrea

halál Várkonyi Andrea TV2 műsorvezető gyász sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetőjének barátja is rajta volt azon a spanyol halálvonaton, amely 190 kilométer/órás sebességgel száguldva rántott közel száz embert a halálba - tudta meg a Life.hu.

Mint azt portálunk is megírta, szerda este Spanyolországban súlyos vonatszerencsétlenség történt, amelynek legalább 80 halálos áldozata van. A tragédia után háromnapos gyászt rendeltek el az országban. Mint kiderült, Várkonyi Andrea egyik közeli barátja, egyben spanyoltanára is az áldozatok között van. A TV2 műsorvezetője a legnagyobb közösségi oldalon adott hangot gyászának.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Mindent tőle tanultam a spanyol nyelvről. Ő tanított meg spanyolul. Öniróniával és humorral ismertette meg velem, milyenek a spanyol emberek. Az elmúlt 2 évben heti több órát töltöttünk kettesben. A tanáromból egy igazi barát lett. Ha rossz kedvem volt, velem érzett, és mindent megtett, hogy felvidítson. Ha rossz kedve volt, megosztotta velem és meghallgatta a tanácsaim. Imádta Magyarországot és Budapestet. De az utóbbi hetekben már semmit nem várt jobban, minthogy két hónapra hazautazhasson a családjához és a barátaihoz. Múlt héten azt írta, boldog és kezdi kipihenni magát. És sokat gondol rám, mert sok ott a bogár és tudja, hogy utálom őket... Szombaton kérdezte a Facebook oldalán, van-e valaki, aki a hét közepén Galíciába menne kocsival. De úgy tűnik, nem talált senkit, mert rajta ült azon a vonaton... és nem élte túl... Ma reggel kaptam a hírt. Manolo, köszönöm neked az elmúlt két évet, a barátságodat. De ezeket a könnyeket nem. Sosem felejtelek el" - írta szomorúan megemlékező sorait Andrea.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.