Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi forgatás sorozat karakter átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófival együtt a nézőknek is búcsúzniuk kell attól a hamvas lelkű jó kislánytól, a szende szeretőtől, akit Zsófi alakít a TV2 napi sorozatában. A sorozatbeli Bettyre ugyanis nagy átalakulás vár.

Szabó Zsófi megunta, hogy egy-két súlyosabb kiboruláson kívül semmi megrázó dolog nem történik a karakterével a TV2-n futó Jóban Rosszban sorozatban. "Mindig a szerelmes, vágyakozó lányt kellett megformálnom, ami bevallom, nem túl izgalmas hosszú távon. Régóta szerettem volna, hogy Betty új szituációba kerüljön, hogy egy másik arcát is megmutathassam" - nyilatkozta a lány a BorsOnline-nak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mindezt jelezte a sorozat producerének, Nagy Tamásnak is, aki a civil életben Zsófi szerelme. A producer a lapnak elmondta, ősszel ettől függetlenül is nagy változáson megy át Betty karaktere a bűnöző Balázs mellett. Szabó Zsófi tehát örül és nagy izgalommal várja, mit tesznek a karakterével a forgatókönyvírók. "Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki nekem, de az biztos, hogy a nézőknek el kell búcsúzniuk a hamvas lelkű, jó kislánytól. Lehet, hogy vagányabb, bevállalósabb lesz a pasik terén Betty, bár szerintem ennél összetettebb változásról lesz szó" - tette hozzá a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.